Mañana

Imorgon ska jag prova på Sportlife. Gisela och jag ska gå på Street Mix, riktigt spännande. Förhoppningsvis trivs jag och då kommer jag nog gå igen och sedan börja på gymmet. Så håll tummen för oss imorgon! 

 

 

 

 

 


Lördagen

Det blev ju då en utgång i lördags. Många ställen besöktes och många drinkar blev det... En trevlig kväll med bra och bättre stunder. 
Gårdagen bestod av att vila vila och åter vila. Men idag måste jag rycka upp mig pch gå ut en sväng. Ska träffa Gisa och Camilla för en liten pratstund. =)
 
Taggad för utgång hos Ebba...

...

Godsmack - Sick of Life

090829

Jaha då var man hemma igen. Det var trevligt att prata lite skit med Gillan! Ikväll vet jag inte exakt vad som händer men det ryktas om utgång så vi får se... Berättar mer sen. 

Fika

Drar iväg för att möta Gisela på en fika. Hon har länge velat gå på Muffin Bakery och nu ska det sjutton ätas muffins! 

Kristallen 2009

Igår bänkade jag mig med mamma farmför teven. Varje år tittar hon på Kristallengalan och jag brukar tycka det är så larvigt men i år njöt jag faktiskt av att se alla svenska tvpersonligheter. Vid två tillfällen vek jag mig av skratt och fick knappt luft.... haha ni som missade galan bör kolla reprisen eller youtube-klipp! 
Kvällens höjdpunkt var när Carina Berg fick pris för årets kvinnliga programledare. Hon är en fantastisk karaktär som trollbinder med sin orginella journalistik. 
Kvällens lågmärke var att Mia och Klara snodde Kristallen från Ballar av stål. Vem satt inte klistrad framför teven när Bitterfittan, Sonneby Citysports och Kaninkokerskan m.fl gjorde det osäkert för en vanlig svensk att gå ute på gatan.... 
Nästa år hoppas jag på mer bloopers och färre långpratare!










Hälsningar från City

Va på stan med mamma idag... Herre vad vi gick! En massa butiker blev det och ganska fattigt med shopping. Tycker utbudet just nu är ganska dåligt. Hoppas verkligen det kommer in mer riktiga höstkläder snart. 
Några köp blev det iaf. Träningsskorna från Nike och t-shirten från Lindex är bara två exempel. 








Heta David Guetta

Ingen har vel missat hans stora hits bl.a. "The world is mine"... Hans nya album är så sjukt bra! Går varmt på min spotify playlist. Så har du inte spanat in denna grabb ännu... Gör det!!!! =D









En ny idé

Nästa vecka är det gratis prova på gruppträning på Sportlife. Ska försöka dra mitt lata as dit å testa på några pass. Förhoppningsvis får jag lite sällskap av någon hurtig typ. =)

 











Nya frillan

Har ju inte visat hur klippet blev... Känns underbart nu! 



Haha, ursäkta "hornet" bakom mig. Det är min crosstrainer. 








Hemma igen.

Hade det underbart i Cannes. Njöt av varje sekund. Nu är man hemma till verkligheten igen... 








See yah

Om några timmar ska jag möta upp tjejerna för att åka till Arlanda och vidare till Nice. Slutdestinationen är Cannes. Vi hörs! 












köpt

Köpte ju då en kamera på stan men lite annat smått och gott fick jag också med mig hem. Bl.a detta body butter från Body Shop. Jag är medlem och när jag fyllde år fick jag 100 kr i present av dem att handla för. Lämpligt nog var mitt body butter slut så slog till på detta med en frisk, mild doft. 













Dags för ett lyft.

Imorgon tänkte jag ringa och boka klipptid hos min frisör. Mitt hår är katastrof! Det bara hänger och utväxten ska vi inte ens prata om... 
Tror H&M:s covermodel får bli min inspiration denna gång. =)













Är hos Ebba.

Inte skrivit på länge nu. Sitter just nu hos Ebba och chillar. Hon firar två månader med sin pojkvän idag, GRATTIS! De ska snart ses och då ska jag tagga hem. Varit på stan idag med Gisela och bl.a köpt en ny kamera. =) Blir installation ikväll.
På torsdag åker vi till Frankrike. Ska bli grymt kul och skönt att komma bort en sväng. Kameran är till för att få bilder så hoppas på många fina.












19år!







Äntligen

Kom hem för en stund sedan efter en riktgit kul fest igår. Alla var goa, glada och trevliga. Åkte därifrån vid 05 med några kompisar och stannade på Statoil och åt en mosmeny. Sedan sov vi alla hos Dousa och idag chillade vi bara. 
Ikväll ska jag till jobbet kl 00.00 och hämta n nyckel så jag kan öppna imorgon och så får jag se vad som mer sker. 




RSS 2.0