Mmmm

Ska snart få lite mat av Turi. Ebba drog med mig till sin systers hus i Spånga men hon hade glömt nyckeln så vi åkte till Turi i Sumpan. Trivs ganska bra här ute faktiskt. =) Å imorgon blir det fest här! haha ska bli grymt!!!!




Reva hit och reva dit

När jag kom hem från jobbet idag gick mina byxor sönder (hoppas iaf att de gick sönder då och inte tidigare, märkte det hemma). Så imorgon MÅSTE jag köpa nya jeans. Visst det är kul tänker ni med nya kläder men jag fasar alltid för att köpa jeans. Det finns en hel djungel och alltid sitter de knas på något sätt. Är nog lite den typen som köper flera av samma sort ifall jag hittar ett par som funkar. Troligen blir det samma imorgon. 

Ska möta Ebba imorgon och ta bilen ut till hennes syster i Spånga. Jag åker aldrig bil och Ebba har inte världens bästa lokalsinne (love you) så vi får se hur det går. Varje gång vi suttit i bilen tillsammans har vi fått köra omvägarnasomväg för att komma fram. Haha! 
Glömmer aldrig när vi låg i fel fil på väg in till stan och fick köra upp på motorvägen igen!  xD


Ebba bakom ratten. 










Btw

Jag har inte berättat hur det går med min viktminskning... 5 kg lättare. =D 



Moffi

Pratade med mamma via sms nyss. Hon är hos Mormor och Morfar i Finland... Morfar har varit väldigt sjuk på senaste tiden och för några veckor sedan åkte han in på sjukhus. Det känns tungt att inte kunna vara där just nu. Jag träffar dem inte så ofta och just nu vill jag verkligen vara där men pga jobbet kan jag inte åka. Saknar dem verkligen!


Lyssna och njut.










Lördagen och Söndagen

Åkte till Ekerö på lördagen och hade det väldigt mysigt. Gå in på Giselas blogg för lite bilder. =)
På söndagen åkte vi hem. Ebba är en fena på att köra bil!







Fredagen

Okej nu tänkte jag berätta om utekvällen i fredags. Bättre sent än aldrig.

Jag åkte först hem till min kompis Jenny och käkade lite middag. Sedan kom hennes kompis Soffe dit. Vi tre hängde där ett tag och sedan drog vi ut på stan för att möta upp två andra kompisar.
Vi tänkte gå på Berns men då vi inte var fyllda 20 kom vi inte in. Måste skaffa mig bättre kontakter haha!
Vi drog till After i Gamla Stan istället till Vendela och Angelica. Riktigt trevligt hade vi.
På hemvägen skulle jag åka med Kristina och Daria och Darias kille plus hans kompis. "Kul" som killar är fick de för sig att de skulle hoppa på en båt och busa lite. Ut ur båten kom en kille och hans tjej som hade legat och sovit där. Helt galet blev det, tjejen trodde hon var hulken och började skrika och killen kom med en glasflaska i handen. Medans killen vänder sig mot en av "våra" killar kastar ja mig mot hand hand och tar flaskan och kastar den i vattnet (inga flaskor i huvet ikväll). Allt gick sen bra, lugnade ner paret och sa trevlig kväll. Tror killarna ville bråka lite men det satte jag och tjejerna stopp för.
Jaja, det är Stockholm det...



Ekerö stekerö

Efter en prima kväll igår (som jag skall berätta mer om imorgon) åker jag nu till Turis land på Ekerö. Ska bli lite grillning, bad och en massa chill! Tar kameran med så hoppas på bildfrossa. =)
PEACE!



Sleepyhead

Var ju på fest igår och kom hem vid 3 så sov ut idag. Är dock lite orolig för att jag inte kommer kunna sova ikväll och att jag kommer få betala för det på jobbet imorgon... Oh well det e smällar man får ta.
Hade det riktigt trevig hemma hos Turi. Vi var ca 15 pers och hade det bara allmät roligt.
Älskar denna låt som också har ett ganska passande namn på hur jag känner mig idag.. Enjoy!




haha!

Solen tittade fram och jag har lyckats bränna mig lite. Låter helt stört att jag tycker det e kul att bränna mig men då vet man verkligen att det är sommar och att jag har varit ute en liten stund iaf...
Nu ska jag ordna med tvätten och sedan göra mig klar för att möta Ebba och åka till Turi. Ska bli lite fest hos honom ikväll. =)


Partypooper? inte alls! ;D









Neeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Det är moln!!!!!!!! =(

Ett stort leende

God morgon alla härliga människor! Idag är det en underbar dag, solen skiner och jag är LEDIG!!! =D Ska pressa på balkongen hela dan tror jag. Känner mig smått blek och äcklig så de blir till å ligga i lite. Tar med mig boken Mina Hemligheter av Sophie Kinsella (hon som skrivit "om en shopaholic"). Ser fram emot att läsa denna.



Avslutade igår Meg Cabots Saknad -Träffad av blixten. Den handlar om en ung tjej som blir träffad av blixten och varje natt drömmer hon om barn som saknas och som har sina "missing persons" bilder på mjölkpaketen. Hon hamnar lite i trubbel när omvärlden får reda på hennes dolda talang och får gå till extrema metoder för att slå sig fri från medias, sin familjs och USA:s armes klor. Självklart finns det en kille med i bilden också...



at ebba

Chillar just nu hos Ebba. Hon kom hem idag och jag och Turi mötte upp henne på T-c. Vi gick hem till henne å sen tog vi en prommis och käkade på Donken.
Ska dra hem om en stund och läsa Glamour som jag precis köpt. =)






Hi guys

Ska snart sova... Helt sjukt. Jag brukar ju vara en liten nattsuddare. Märks att man blir äldre. Haha! Imorgon är det äntligen fredag, som jag har väntat. Ännu en veckas slit på jobbet är över och som körsbäret på toppen kommer Ebba hem imorgon! =D Vi har inte setts på flera veckor nu men imorgon ska jag krama henne riktigt hårt för att försäkra mig om att hon verkligen är här.
Fick ett underbart mms av Gisa idag, hon är nere i Motala och schteker med en massa rallygrabbar. Man blir ju inte lite avis... Vill också bada, sola och se "baywatch" grabbar springa längs stranden. WTF!
Jaja nu blir det sova så man orkar med grabbarna på jobbet imorgon, det kan bli lite väl mycket testosteron ibland!



Tomorrow my dear, tomorrow!










Resultat

Tänkte bara säga att Mavalas nagelförstärkare verkar vara en hit! Naglarna är fortfarande hela och nagellacket sitter efter en tuff dag av diskning. I vanliga fall brukr jag få måla på ett extra lager och liksom lappa ihop allting men inte idag. Great!
Jobbade som vanligt idag men det var riktigt segt. Vi hade lite gäster och allt motarbetade mig idag. Klämde mig och saker var slut och tvättstugan upptagen och en massa andra småsaker som nästan fick min bägare att rinna över. Gick ner i källaren och skrek av mig lite... det är nog mitt trick när jag blir arg och frustrerad, jag skriker lite. Är jag hemma brukar det bli i en kudde så det inte hörs och vips känns allt lite bättre. Haha, jag e rätt bra skumm.


Jag? En skummis...




Bokmal

Min kära vän gisela åker till Motala imorgon och det kommer bli ett stort hål efter henne... Som tur är har hon gett mig några böcker att läsa under tiden. En av de jag fick låna heter Expert på att rodna och är skriven av Katarina Von Bredow. Det är en typisk ungdomsbok om en fjortonårig tjej som bor med sin mamma men som måste flytta till en ny stan pga att mamman blivit kär. Mannen som de ska bo hos heter Bo och har en son som är 16, en riktig pudding. Det blir en utmaning för Natalie (som tjejen heter) att anpassa sig till staden, sin nya bror, skolan och "Bo-effekten".
Jag har suttit och läst halva boken nu och fick verkligen slita mig irån den för att äta lite och blogga. Trodde inte riktigt detta var en bok av min smak men jag sväljer den med hull och hår. Ska dyka ner i intrigerna nu. Hörs imorgon!


Härliga Gisa som åker om bara några timmar...










Testar

När man jobbar på restaurang så utsätts händer och naglar för fukt och stötar hela tiden! Mina naglar skivar sig som aldrig förr och jag börjar bli tokig. Nu testar jag Mavalas nagelförstärkare. Det består av två lack, ett som innehåller nyonfibrer och gör nageln lite sträv och ett som kallas en sealer som skall göra nageln slät igen och "kapsla in" nylonfibrerna. Verkar funka men man måste dock tänka på att man bör ha ett ytterligare lack utanpå för annars ser nageln lite gulrosa ut.










Gårkvällen i bilder






















Shoe shopping part 2

Köpte idag två par skor till och har lite smått ångest. Mycket pengar som går åt... Ska fixa bilder imorgon men just nu är det sova som gäller.




Shoe shopping

Slutade vid 5 idag och gick då med Malin (en annan Malin) till Ringen och kollade lite på skor. Hittade två par, ett par på rea (DinDko) och ett par från H&M som var så billiga så det spelade ingen roll.

Bruna: DinSko
Leopard: H&M




Bloggstop

Gav mig lite välförtjänad semester med bloggstop. Nu drar jag igång igen och ska hålla bloggen färsk och fräsch. =)
Under dessa dagar har jag jobbat och i helgen hade vi en mysig brännbollskväll på fredagen och i lördagsvar jag på grillfest hos Sara och sov även över där. Sedan i söndags tog jag det lugnt.

Idag var det en kaotisk dag på jobbet, hann inte ens sitta ner 5 minuter. Ingen lunch fick vi i oss heller. PANIK var det!

Imorgon ska jag troligtvis träffa Jenny och hitta på något kul. =)



Bjuer på denna bild som beskriver lite hur död jag känner mig just nu. Ska bara äta och sova nu.












vill vill vill

Jag önskar jus nu att jag kunde se lika skönt avslappnad ut som Whitney Port från The City men det är helt enkelt omöjligt efter en dag på jobbet....


Bild: Posh24









RSS 2.0