Packar

Jag är en överpackare! Tror alltid att allt kommer hända på en resa och packar för att vara borta ett år... Ett undantag finns det och det var när jag åkte till Blekinge för lääänge sedan. Ebba höll på att svimma när jag bara hade med mig en liten sportbag. Haha men det gick ju bra det med. =)

Finland imorgon.

Imorgon hoppar jag och mamma på båten till Helsingfors. Vi ska åka på kortvisit till min mormor och morfar. =) Kommer hem på söndag igen.
Längtar verkligen till att få krama om dem båda! Har inte träffat varken mormor eller morfar på hur länge som helst. Det blir ju så när man bor långt ifrån varandra... Jag, mamma och pappa är de enda som bor i Sverige, resten av min släkt bor på olika orter i Finland. Det gör att det alltid varit lite annorlunda för mig (känns det som). Jag är yngst i släkten och uppvuxen i ett land med lite annorlunda sätt att se på saker. Ibland märker jag det tydligt när jag pratar med t.ex. mormor.
Men underbart ska det bli. Trots att jag känner mig lite "borta" så känner jag mig konstigt nog ännu mer hemma i vårt grannland.

Bilder från utgång igår.


Aouch

Sedan sist har jag festat, varit sjuk och tränat. Var på Friskis & Svettis med Mickan igår, har aningen ont i slutet av ryggen efter en av de där jävla övningarna man skulle göra. Vi hade bokat en instruktör som skulle visa oss allt... Mumma säger jag bara. Han var såååå söt! Skåning, do i need to say more? Som tur va så var han ganska kort vilket gjorde att jag och M kunde koncentrera oss något. =P
Nu ska jag dra iväg å möta Mickan och Gisa för en fika på stans bästa fik! (okej läget är inte det bästa men smakerna är gudomliga) Saturnus - här kommer vi!

Dagens


Fika och Bio

Nu drar jag ut på stan för fika med Gisa och Mickan. Sedan blir det bio (Prinsessa). =)
Bild: Story

So sad


Sömnlös


Gillar gillar gillar!

(Förlåt för dålig version.)

Vilket "mood" e du?


Sego!

Såhär såg jag ut när jag gick på stan med mamma...
Jacka: H&M
Linne: Monki
Jeans: Cubus
Skor: Converse
Halsband: Chic

Råby

Idag drar vi tjejer iväg till Råby för lite kräftmys och 5-kamp. =D Bilder från det och gårdagen kommer imorgon.
Ha en underbar dag!

City

Gör en upprepning från förrförra veckan och drar ut på stan med mamma. Det är kul att hon är ledig varannan fredag så man kan umgås lite...
Är i "behov" av ett par nya byxor så ska försöka hitta ett par idag. Har span på några från Gina, Lindex och H&M. Får se vilka som blir bäst. Sen har jag span på en kappa från H&M också. En ljus stor mysig sak som skulle vara drop dead snygg med ett stort bälte i midjan.
Ja det blir en spännande shoppingdag...

090910


Kfem

Nu drar jag på Chics event. Se yah!

Blir skönt avslappnat idag när jag ska på ärenden.

Tröja: H&M
Jeans: Cubus
Skor: Converse
Halsband: H&M barn

Röd, Rödare, Rödast

Idag vill jag verkligen hitta ett rött läppstift. Jag är så mesig när det kommer till smink och ska fan tvinga mig själv att testa röda läppar nu. Det är så otroligt snyggt!

Sleepyhead

Nu blir det sängen!

Sweet home Estocolmo

Såg nyss filmen Sweet Home Alabama på Kanal 5. Den är riktigt mysig. En perfekt kärleksfilm. =)
Nu ska jag snart sova för imorgon bär det av till AMS och så ska jag till Kfem på mingelkväll med Chic. En höjdardag med andra ord.
Natti Natti

Glamour och Idol

Nu ska jag läsa senaste Glamour och titta på Idol 2009. Man märker att det börjar bli höst eftersom alla bra tv-program börjar ha premiär. Mest längtar jag nu till Gossip Girl, The Hills och The City.


My guacamoleeeeee

Hej folket. Blev en hemmadag med lite pyssel som diskning, nagelmålning och städning idag. Gjorde en supergod lunch idag, guacamole och tacochips. Verkligen ingen smalmat men hey ibland behöver en tjej sina chips! 
Gorgeous Guacamole 
Halv förpackning Creme Fraiche
1 avokado
1 vitlöksklyfta
salt & peppar
Det enda man bör tänka på är att pressa vitlöken så det inte blir klumpar. Annars är det bara att mixa med stavmix eller i en blender. Enjoy!

Råby

Var med Gisela på hennes land i lördags och plockade/"sopade" äpplen, plockade svamp och klippte gräs. 
Glad Gisela
Allt var sådär mysigt
Klättermusen 
Vackra äpplen. Dock mindre goda, sura som sjutton!
Lättroad?
Vi såg coola ut när vi jobbade. 
Äppelsopning
Åååå hej
Stolt
Det blev mycket äpplen
Finn ett fel
Walk
Det var mååånga flugor vid komposten
Hela två kärror med äpplen blev det
Jag låter bilden tala för sig själv
Vi åkte lådbil
Kaffepaus
Lantligt mys
Vi gick ut i skogen
Gisela tyckte vi skulle gå ditåt
Första svampen
Flugsvamp
Vi hittade ett horn
Sving
Sving 2 
Vi hittade massa svamp. =)

Bio

Var i fredags på bio med några gosiga gamla kompisar. Vi såg Linge 123 kapad. Tanken var att vi skulle se L.A Gigolo men det fanns inga platser kvar. Vi hade det iaf mysigt och åt först middag på Kungshallarna och tog en drink på Dovas. =)

 

 

 

 


My bad

Dålig updatering, jag vet! Är för trött nu så det kommer bilder från gårkvällen och dagen imorgon. Nu ska jag sova, klippt gräs och gått i skogen hela dagen... 

Blå

 

 

 

 


Mmmmmm


Gissa vilken ring jag vill ha!!!

090404

Goooood Morgon! 

Vaknade för en stund sedan, sov t.o.m genom väckarklockan. Försöker verkligen ställa om dygnet så det blir mer normalt men när man inte riktigt har en anledning att gå upp är det svårt att hitta motivationen till att krypa ur sitt varma täcke. Ska försöka igen imorgon, skamm den som ger sig. 
Idag måste jag göra något som jag inte riktigt ser fram emot... Vaccinera mig mot TBE (fästingvirus). Jag har egentligen inget problem med sprutor men ibland triggar jag upp mig till att det ska vara VÄRSTA grejen. Förhoppningsvis kan jag ta det lugnt och smärtfritt idag. 
Efter den lilla injektionen ska jag på bio med några kompisar från gamla klassen. Riktigt kul! 
Men vi hörs innan dess. =)

Regn!

Åh, det regnar!!!! :D Låter helt knäpp men nu kan jag stanna inne å mysa i stora tröjor utan att få dåligt samvete. 

Att färga eller att inte färga...

Har länge klurat på att färga håret brunt och nu till hösten ska jag verkligen göra det. Inget backande nu. Ska låta mitt hår vara ett tag först eftersom jag färgade det nyligen men om någon månad eller två smäller det. Tänker mig lite samma färg som Erin i The City (som för övrigt börjar 29:e september). Sweeeet! 
Bild: Mtv

Ut en sväng.

Ska åka till sommarjobbet och kolla läget. Skulle åkt dit förra veckan men mådde inte bra så det får bli nu. Hoppas stället står kvar! haha. Man vet ju aldrig. 

Moi

Gisela ska snart komma över och kolla igenom de kläder jag städade ut för några dagar sen. Det är fantastiskt att någons skräp kan bli en annans skatt. That's what friends are for! 
Ett mål vi har satt upp är att vi ska lära oss dansen till Hoedown Throwdown från Hannah Montana The Movie. Haha riktigt coolt! Verkligen! 

Sömntuta...

Okej, lyckades för en stund sedan dra mig upp ur sängen... Slängde mig sen in i duschen för ett snabbvaknande. Nu sitter jag och drömmer om den magiska latten jag och Gisa gjorde hos henne igår. Om de e något vi kan göra så är det fan en god latte! Kakan skulle ju inte heller sitta fel fast lite senare på dagen kanske...

Make Up Store Höst 2009

Det var en fantastisk visning som Make Up Store höll på Berns idag. Sminket och kläderna var som hämtade ur en sagovärld. Ett minus blev det dock för alla modeller som höll på att trilla. Visst det kan hända vem som hells men lite koll på fötterna måste man ju ha...

Hos Lövet

Just nu chillar jag hemma hos Lövet. Vi ska sjunga lite singstar oh preppa oss för Make Up Stores höstvisning.

Slutkörd!

Haha jag trodde danspasset på Sportlife skulle va en rätt lätt och kul grej men jag höll ju på att dö! Tempot var sinnessjukt snabbt och alla steg man skulle lära sig var grymt svåra för en som aldrig dansat på det sättet förut. Man tycker ju att de borde ha lite "light version" när det är prova-på vecka men icke! 
Nu är jag iaf hemma och har fått pusta ut lite. Imorgon är det nya äventyr som väntar. 
 Trots svårighetsgraden så måste jag säga att tränaren var grymt duktig! 

Jobbar på hemmafronten 2

KLAR!!!!!! =D

Jobbar på hemmafronten

Idag är det storstäd som gäller! Hela garderoben ska tömmas och sorteras. 2 lådor av 5 avklarade och så har vi själva garderoben också. Man samlar verkligen på sig mycket skit under åren! 

RSS 2.0