Slow

Igår kväll var jag, Ebba, Erik och Viktoria på Pop Dakar vid Universitetet. Det var ett infall vi fick från ingenstans som blev en rolig liten utflykt. Åkte dit, dansade och vände. Sedan åkte jag och Ebba hem till henne å kunde inte sova... så va sjukt trött idag! 

Tog mig hem vid 11 och mötte upp Ebba igen vid 3 och låg i Tessinparken i en timme och glassade. Sedan gick jag och handlade lite mat till mor (det är ju mors dag) och så hade vi det lite trevligt. =)

Nu är jag död och ska sova för drar ut till Huddinge imorgon för ännu mer sol och ev. lite bad...




Stockholm Marathon

Nu har jag suttit ute i solen sedan 12 och tro mig, det känns på axlarna! Ebba är här å vi ska snart käka sedan drar vi nog och kollar på Robinson hos Mickan. Heja Anna! =D 






Good times!



Går hade vi vår Stockholm Boogie kväll. Den som inte sett filmen måste verkligen göra det bums! Vi hänge på Skinnarviksberget tillsammans med några rejvare, wannabe hip hopare, en man med en rolig hatt och så hade vi ett gäng som sjöng för glatta livet. Ebba och jag gick på en liten upptäcksfärd och hittade planket de hoppar över i filmen och självklart skulle hon göra det samma. haha! Jag kan lungt säga att det inte är sista gången vi hänger där. Grymt fin utsikt och känslan på foket... wow! =D




Kvällen..

Det ser ut som att det blir Apberget från 20 ikväll. Måste passa på å hänga ute när vädret tillåter! =)



Melon




Efter härliga timmar i solen behövde jag svalka och vad är bättre än melon? ; )




Nu går jag...

Dags att dra till käftis... Lite nervig, kansk ska dra ut visdomständerna så lite mer pirrigt än vanligt är det. Det hade varit mycket roligare om jag hade kunnat rulla iväg i rullskridskor... Oh well.


Bild: pause.se/linn




Det finns hopp

Kollade nyss SMHI. Det ser ut att ta sig... Blir nog lite solande på balkongen imorgon efter ett besök hos tandläkaren. 







to be or not to be

Riktigt mysig lunch idag med Gisa, Jossan och Camilla! Men fy va dålig service det är på Jensens Biffhus. Man fick ju jaga personalen för att få betala... Så vill man ju inte ha det. 

Sedan gick jag och G och kollade lite i butiker. Köpte en tröja från Gina Tricot och en klänning från H&M. H&M har btw fått in sina fashion against aids tröjor och tycker Tokyo Hotels e grymt snygg! Kanske måste införskaffa den... 

Efter shoppingen ringde Ebba och ville fota mig för en uppgift i skolan så jag åkte till Gullmars och herre vad vi fotade. Jag fick stå på tunnelbanespåret, sitta på ett berg, ligga på en brygga, byta om bakom en buske m.m. HAHA! 

Här är ett smakprov:


Bild: http://pebbleees.blogg.se




Regn och lunch

Just nu regnar det i Stockholm. Riktigt segt men engligt SMHI ska det bli sommarvärme i helgen 25grader och sol! =D Får längta till det. Eventuellt blir det en kväll på Apberget (sthlm boogie) men spikat är iaf att jag, G och E (+flera) ska kolla Sthlm Marathon på lördag. Picknick time! 

Nu ska jag dra iväg och möta upp lite kompisar och käka lunch på Jensens Biffhus. Mumma. Sedan ska jag nog dra och kolla lite klänningar på Gina, de jag skrev om tidigare. 


En riktigt gammal bild på mig E och G. haha good times! 




Barca och Izzie Stevens

Wow, snacka om tårfylld kväll... Izzie Stevens (Greys Anatomy) gifter sig med sin Alex. Bästa paret någonsin! =) Sedan tar Barcelona och vinner Champions League. Helt sjukt med flyt!
Sedan finns det ju tråkigheter också men de pratar vi inte om nu... 

Time to sova. 


 

brått brått

popcorn och fotboll. hej hej! 



Happy happy happy

Idag hämtade jag min cykel hos pappa. Jag glömde dock hjälmen hemma och tvärvägrar att åka utan. Ebba mötte upp mig och jag rullade hem cykeln med henne på sadeln. Från Skanstull till Karlaplan. haha, vilken syn! 






Skåpmat

Idag serverades skåpmat i skolan. Helt mysko jag vet men det var ett finare ord för rester tydligen... Oh well. Nu är jag FRI från skolan! Inget mer plugg iaf. Så otroligt underbart! Tömde mitt skåp idag men måste ändå tillbaka med några böcker jag hade hemma. 



Kika in lite senare så får ni veta vad som gjort min dag till en megatopp dag! ; )




100%

Nu åker jag och avslutar skolan! 



Ultimata

Kom precis på min ultimata värmare... Dahlberg. Vilken är din?


Bild: dif.se



Burr

Trots att det är typ 20grader + ute är det sjukt kallt här hemma hos mig. Sitter i mjukisar, ulltofflor och hoodie trots det fryser jag... Vill ha värme här inne nu! 


Lite heta läppar som ger värme...




Sista provet

Nu ska jag om typ 1 timme skriva sista provet innan studenten. Är grymt skönt! Efter det har jag bara 1 redovisning kvar och sedan är jag 100% klar med skolan för detta liv.. eller kanske det blir fortsatt studier om ett par år men inte nu! =)


2009.05.26

Idag hade jag egentligen sovmorgon men gick upp vid 7 imorse och satte igång med lite plugg. Har prov idag vid 4 och ville förbereda mig lite extra. Det är i stort sett bara två dagar kvar av riktig skola nu. Idag har jag prov och sånt och imorgon är det sista redovisningen. Det verkar som att vi typ kommer vara lediga torsdag och fredag. HÄRLIGT! 



Den fina muggen kommer ifrån DUKA och jag pluggar Naturkunskap Ekologi. 



Peace and love

Jag vill såååå gärna åka till Peace and Love med E. Hon e lite svårövertalad så tänkte att detta kunde hjälpa. =) 



Underbart!!! 



Balkonghäng och klänningsbehov.

Kom hem vid 3 idag och solen sken, UNDERBART! Satte mig och solade på balkongen en stund och fick lite färg på nosen. 

Insåg att jag nog behöver lite nya klänningar till vardags och fest. Kollade på GinaTricots hemsida och hittade några fina men det e nog bättre och titta in direkt i någon butik. =)







F*ck*ng sk*t skola! Nu får det f*n va slut!



Bild: Stylelifephotos



Jag får ont i magen när jag tänker på att skolan snart är slut. Men jag vill inget hellre. Sitter här i sk*thuset just nu och har plugg att göra. Kom igen, det är så lite kvar nu. Låt oss gå!!! Betygen sätts på fredag så låt oss gå ut i solen och njuta. Jag orkar inte mer. Det e så nära men ändå så långt borta till slutet...

Chill.

Idag blev det en chill dag med lite plugg, ommöblering, tvätt och McDonalds med Ebba. 


Min första "vad jag har på mig"...

Solbrillor: MQ
T-shirt: The T-shirt store
Kavaj: Lindex
Jeans: Lindex med personlig slitning
Skor: DinSko
Väska: Longchamp



Fullt ös medvetslös..

Här kommer lite bilder från skärgården där vi drabbades av motorstopp, bidrottningar, matbrist och en hyperaktiv lövgren. =D

Emma, Mickan och Ebba preppar för båtfärd.


E är grym på å ratta!


Smile Emma. =)


Tänk att mina vänner e så coola.. I love you


Gisela, Rickert, jag och Ebba. 10 min senare = motorstopp mitt i viken..


Vi solade


Sitt ner i båten unge


Hoppade studsmatta


Jag gillar verkligen att åka båt


Det e så fint där ute 


Gullig utsiktsplats


Sovplatsen för kvällen. 


Bye bye!

Nu drar jag, ses imorgon! =)




den som väntar på något gott...

Nu vill jag bara att klockan ska bli halv 2 så jag får komma iväg. Det värsta jag vet är att vänta på något och tiden tills dess varken är lång eller kort... 
Aja, ska föna håret nu så jag får tiden att gå lite. 


Bild: stylelifephotos




Sova & packa

Nu ska jag börja plocka ihop de grejer som ska med ut till skärgården imorgon. Har gjort en liten lista (listor e min grej). Först var planen att det skulle bli en hel weekend men p.g.a. väder m.m. åker vi ut imorgon och kommer hem på fredag. Det ska bli underbart! Åka båt och känna saltvattnet stänka! Ska ta mycket bilder så ni får se. 






Bikinis, Bilkö och Bitches!

Denna dag blev ju inte riktigt som jag tänkt... Efter skolan som slutade vid 1 gick jag och några kompisar på Ringen och Veronica skulle kolla på bikini. Hon hittade en supersöt på Lindex som jag röstade för! Pudding på playan asså. 

Därefter åkte jag hem och då var klockan typ 3. Mötte Ebba och åkte och handlade på P-xtra men självklart glömmer hon sitt kort till Martin Ohlson (där vi skulle köpa kycklingspett) så vi fick åka tillbaka in till stan igen. 
Köerna var ett faktum. Men det kändes lugnt för Ebba är en grym förare! Tyvärr vart hon lite bitchig på slutet och blånekade när jag ville till kaknäs och kolla om några DIFare var ute och tränade.... 

Jag åkte med hem till henne för att hjälpa till att få upp varorna och när jag kommer ner till bussen som ska ta mig hem står det 14 min så jag fick gå. Det var okej men sen e det någon idiot till granne på tre trappor som har en väska i hissen och står och sminkar sig i hallen så jag fick gå upp 7 trappor. Tänkt till j*vla stolpskott! 



Wow, rekord på inlägg efter varandra...

Nu börjar jag bli trött på att se bilder på Paris och Doug hela tiden. Så fort man öppnar en tidning eller tar upp någon hemsida är de alltid där... De ser likadana ut och han är alltid ett steg bakom henne. Gå hem och göm er! 


Måste ju ha med en så ni fattar vad jag menar....

Bild från: Posh24





Morrn Morrn.

Nu blir det lite snabb morgonstädning innan jag ska iväg till skolan. Sen blir det snabbt hem för tvättstuga, telefonsamtal, disk (ja, vi lever på stenålderna och har ingen diskmaskin), ännu mer städning och sedan åka och handla mat till skärgårdsweekend. Puh!



För att locka hem Sara...

...så äter jag kladdkaka och lyssnar på: 






Klar!

Det blev ett HEMNES sängbord! =)






Nu händer det grejer!

Min mor var på IKEA igår och köpte hem en liten present till mig. Håller just nu på att fixa ihop den. Visar resultatet om en stund. Någon som vill gissa vad det ska bli?






OMG!

Va just nere för att köpa lite sushi på mitt lokala sushihak... Precis när jag kommit ut genom porten och ska gå från uppfarten till trottoaren kommer en ung man cyklande. 
Vi får ögonkontakt ett tag och jag inser att jag känner igen honom. Det är Mikael Dahlberg, anfallare/mittfältare från Djurgården. 
Jag får smått hjärtstillestånd och blir därefter lite fnittrig. Han e otroligt söt! 
Jag ringer Ebba (den enda som kan förstå denna panik) och kan knappt få fram ett ord. 
Haha aningen töntigt men tro mig, det är inte första gången. Dahlberg har jagbl.a. sett på tunnelbanan tidigare och han har varit inne på min praktikplats... effekten han har på mig är densamma.
Kanske försöker universum para ihop oss på något konstigt sätt. Man kan ju alltid hoppas... 



Nu blir det sushi för hela slanten och lite tv-tittande för att lugna nerverna!




Förlåt.

Förtlåt till mig själv och till er läsare för dålig updatering. Inspirationsnivåerna har varit på sparlåga ett tag. Konstigt nog så behövs det även när man bara ska berätta om sitt liv... Oh well. 

Kort sammanfattning pa vad som hänt och gjorts: 

Igår slutade vi tidigt så jag, Steffi, Jenny och Veronica tog en tur på söder som slutade i stan. Inköpt blev en underbar knalligt rosa kofta med knappar av sötvattenspärlor. Fantastique! 



På kvällen gick jag med Ebba och Jossan till Retro och kollade på DIF-AIK. Det gick ju inte speciellt bra i den matchen (är durgårdsfreak!) men trevligt hade vi det. 

Idag har jag varit ledig, nu i slutet av skolan ställs många lektioner in. Segt men skönt. Fick lite plugg gjort och hämtade min studentklänning från sömmerskan. Den är vintage och var lite för lång för mig så klipp klipp med saxen behövdes. 

Har precis kollat på senaste avsnittet av The Hills på Mtv.com, sjukt bra! Den där lilla råttan Spencer kan ju dock gå och ***** sig någonstans! Han är hemsk!




Yeeeeeha!

Glömde skriva det förut.. Min pappa har fixat cykel till mig. En röd, Karin, MONARK precis som jag önskade mig! =D Är i extas! haha
Ska inviga den nästa vecka, den är i Västerås just nu. De är helt slut i Sthlm... Måste bara fixa en hjälm också, de e ju töntigt om man inte har det. 

Saknar Sara, vill ha tillbaka denna kväll då vi vandrade från Söder till Östermalm! 





Seeeeg

Wow, denna helg har varit segare än någonsin (inte på ett bra sätt)... Har inte gjort det jag borde och imorgon får jag stå till svars för det. Wish me good luck! 

Har kikat lite på avsnitt från The City som rullat på Mtv idag. Det var det avsnittet då Whitney, Erin, Jay och Adam är i Miami och Adam flirtar med andra tjejer. Allie (Adams tjej) befinner sig på en plåtning och jag har alltid undrat hur resultatet belv, nu vet jag! 


Allie från tidningen Nylon


Nu blir det nog Deja Vu på 4:an... Har ännu inte tagit mig i kragen och sett den. 

See yah!



Far jag kan inte få upp min kokosnöt...

Idag åkte Sara till England. Det kommer bli tomt! Jag lyckades iaf sysselsätta mig med något annorlunda och ganska roligt i eftermiddags. Jag öppnade en kokosnöt. haha! Ett hett tips!
Det var ganska enkelt, du tar en kokosnöt, spikar hål i den och tömmer den på mjölk. Därefter lägger du in den i mitten av ugnen på 200 grader i ca 20 min. När du tar ut den har den förhoppningsvis fått en spricka så då tar du ett verktyg du finner lämpligt att slå till med. Nu har du din kokosnöt och du kan antingen äta den direkt eller göra som jag, riva den. Personligen tycker jag inte varm kokosnöt är någon höjdare men hey, smaken e som baken! 






Hej, hej då!

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att skriva!! Har haft mkt att göra i skolan och nu innan jag åker till England och Nordirland! Taxin kommer om 10 minuter så ja måste dra nu igen!!
Jag skriver om resan när jag kommit hem!!
Sköt om er alla snygga godingar!!
Mkt kärlek till mina nära och kära!!
Kommer sakna er!!!!!!!!
<3<3<3<3<3<3
 

Urk!


Hemma efter en ganska jobbig dag i skolan. Ni vet hur man ibland känner att allt arbetar mot en... exakt så kände jag idag! Ville bara hem och krupa ner i sängen och titta på någon film. 

Men livet blir inte alltid som man vill så fick vara kvar där och göra det jag skulle. Det var iaf skönt att få två svenskauppgifter gjorda, de har hängt som ett stort åskmoln över migg huvud. Puh! 

Nu blir det till att skriva en bokrecension och en utvärdering på projektet. Sedan har jag en hel del att göra i helgen också... Får se hur mycket tid över till roligt det blir. =(






Aaaaaaaa!!

Nu börjar jag få lite panik av hur mycket plugg jag har att göra... Får gå hem å läsa direkt efter skolan idag och sitta mycket i helgen! Ska ikväll vid 18 tiden träffa mina gamla praktik-kompisar och ta en fika. Riktigt mys ska de bli! =)



2009.05.13

Efter en tråkig dag i skolan så bar det av till Erika. Hon sken som solen och var otroligt söt i sin vita klänning. Vi satt ute och åt och drack. Fantastisk dag att ta studenten på! Jag önskar henne all lycka till i framtiden och hon kan räkna med mitt stöd. 

Grattis Erika!


Jag, Ebba, Erika och Gisela




Första studenten

Idag tar Erika studenten. Jag är så glad för hennes skull att helvetet är över. Hon kommer vara en fantastiskt vacker student och jag ser fram emot att få krama om henne i eftermiddag. Tyvärr kommer jag inte kunna gå på hennes utspring för har viktiga saker i skolan men ska gå på mottagningen efteråt. 







Allt och inget


Malin har varit flitig med att skriva ser jag! Mer än vad jag kan säga! - Skäms -  Men men...

Blev precis färdig med personlig försäljning tills i morgon, men jag har mycket att göra tills på fredag. Sen sticker jag!! :D Känner verkligen att jag behöver komma bort nu! Är så trött på allt, och alla :P haha!

Får se om det blir Beyoncé i morgon med Steffi! Skulle vara sjukt roligt!! :D

Annars flyter livet på i vanlig takt, men det är någonting som inte stämmer i skolan känns det som... Det är säkert bara jag - som vanligt :P haha! :D Är så sjukt trött på att släppa mig dit varje morgon! :( men nu e det bara veckor kvar... WOHOOO!!!

Puss o kläm så länge!!



Är så imponerad

Malena Ernman är min idol! Herre vad hon sjunger vackert! =D 
Vote Vote Vote!

Snapps till Shirley och Edward som gör ett bra jobb som kommentatorer! 




Eurovision


Nu är de dags för Eurovision Song Contest 2009 deltävling. Malena Ernman är med och sjunger ikväll, tycker att hon är fantastisk! Hennes utstrålning och röst får mig att rysa. Tänk att se henne live på en stor sen och höra den klangen i rösten dåna emot dig, underbart! 

Har lyssnat lite på andra bidrag men det finns inget som ännu fastnat, möjligtvis Finland. Vet inte om det är bidraget som får min puls att slå eller mitt finska blod som bara börjar rycka lite... 




Trötthet, Muffins och The Hills

Åh, e så trött just nu. Trötthet är verkligen en folksjukdom... Fråga varje ungdom och de säger "Jag e trött". 
Efter skolan fikade jag med Sara och Karin på Muffinsfabriken, grymt gott! Tog en liten latte och en choklad/hallon muffins. De är ju så sjukt stora där så tror nästan att det inte blir någon middag ikväll, är proppmätt. 




Nu ska jag kolla på The Hills och sedan försöka plugga lite. Hade pluggflyt för nån vecka sen då jag gjorde allt i tid och som jag skulle men det börjar tyvärr släppa nu, måste skärpa mig! 




i skolan...

Sitter här på projekttiden och lallar runt med Vendela. Hon har hittat nån het kille på facebook som hon ska ragga upp! haha hon e ju för go! =)
Sara och Steffi försöker övertala mig att jag ska följa med på Beyonce imorgon. Det vore superkul men vet inte om jag hinner.. Ska fira Erikas student och det vill jag verkligen inte missa! Hon tar ju bara studenten en gång. =)
Vi får se hur allt blir.



i går kväll

Hade kör igår, sista gången... Rikitgt tråkigt men det drar igång igen i höst. Vi sjöng lite låtar igår som vi inte sjungit tidigare t.ex "I love rock n roll". Haha jag och Sara skrek mer I LOVE ROCK N ROLL!! Riktigt skoj! 
Efteråt gick vi från Skanstull till Karlaplan, tog ca två timmar så sega som vi va. Men de va skönt. Har säkert gått mer än 1 mil igår och har aningen ont i fötterna idag. Hade verkligen inte rätt skor på  mig... 



Om en stund ska jag till skolan och sedan ska jag möta upp GIsela och Ebba för å köpa en present till Erika som tar studenten imorgon. Hur avis blir man inte när hon tar den imorgon? Jag måste liksom vänta en månad till! Men  det e nog som de säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. 





A piece of heaven!

Nu skall ni får min hemlighet till perfekta fransar. Använd Colossal Volume Express från Maybelline, den bästa budgetmascara jag någonsin haft! 
Brukade tidigare lägga flera hundra på Diorshow men denna är exakt lika bra och priset vänligare för plånboken. Jag klara mig inte utan mascara, det använder jag varje dag om jag så bara ska ner till butiken. Lite larvigt kanske men det e min grej så låt mig hållas...








home sweet home

Kom nyss hem efter en riktigt hurtig promenad tillsammans med Jenny. Vi hade fri studieplats på idrotten vilket betyder att man antingen går ut å går (sätter sig på en bänk och pratar) eller spelar lite badminton (man gör det i 10 min sen pratar man och klagar på ont i armen). 
Vi var faktiskt seriösa idag och tog stavarna och gick ut å gick längs årstaviken. Det va superskönt då solen inte lös och det fläktade lite lagom. Efter gick vi från Eriksdahl till Slussen så har verkligen rört på mig idag. 
Har sovmorgon imorgon å då ska vi mötas upp vid Kungsan å gå till Skanstull (om det inte regnar). Duktiga tjejer vi är!





Innan den lilla rundan som verkligen fick pulsen att slå. 




Aaaaa, äntligen

Fick precis i mig några äckliga kaffedroppar. Jag är definitivt inte beroende men när man är trött är det mitt bästa bodemedel. Klarar inte av söta energidrycker. Hua mig!

Har precis fått veta att idrottslektionen blivit framflyttad, skönt å komma hem tidigt. Sen blir det tillbaka till skolan för körsång. Det är sista gången för terminen idag... Det e tråkigt! Kommer sakna alla galna måndagskvällar med af Ugglas och Uggla. Oh well, det drar igång igen till hösten.



Hur ska detta gå...

Blä, vaknade för en halvtimme sen... Är så sjukt trött idag, har bara sovit tre timmar. Jag brukar alltid säga "Äh, jag e ung. Jag klarar att sova lite." Men shit va jobbigt det e att inte vara utvilad. Har ganska lång dag idag också så vet inte hur detta ska gå. 
Började iaf med en så härlig frukost man kan få keso, vattenmelon, äggvita och lite scones. Får nog slänga i mig en kaffe på väg till skolan också så jag kickar igång hjärnan... 






Körsång!

Idag hade vi våran konsert i Berwaldhallen med Kör för alla. Det gick bra och vi lyckades samla in ca 600 000 kr till Stadsmissionen. Fantastiskt!! Efter gick jag å Sara å firade på McDonalds, måste ju lyxa lite. haha! 





Bloglovin

Kollade upp bloglovin och det verkar vara en riktigt bra grej! Så nu är även vi med. Ska bara klura ut hur det funkar, är inte IT-geni... hehe

Följ vår blogg med bloglovin

Sakta vi går genom stan...

Träffade Ebba vid tre och tog en prommis genom stan. Härligt väder men usch vad det blåser! Vi gick till skeppsholmen och tänkte fika på Moderna museet men det var så mycket folk och vi kände suget efter mjukglass. Vi gick till Kungsan istället där de spelade någon fotbollscupp, lite mysigt sådära.







Grilla

Idag ska jag träffa min kompis Emma och vi ska grilla! Äntligen tillåter vädret att man kan vistas utomhus! Vad det blir det blir återstår att se... Annars kommer dagen vara rätt lugn.

Ska planera vad jag ska ha med mig till England och Nordirland som jag åker till på Fredag!!! - Wohoo!! :D


Wohoooo

Nu har vi beställt min nya cykel, har önskat mig en i snart 2 år men det har aldrig blivit av... Ska få den i studentpresent av mamma och pappa vilket gör att den betyder lite mer. Så kommer se rätt cool ut när jag susar fram i denna i sommar! 
MONARK, Karin 

God morgon

Jag älskar att vakna upp på helgen och bara ta det lung och äta en god frukost! Idag blev det vattenmelon, honungsmelon och lite ananas. 



Jag vet inte varför Sara inte har kommit igång med bloggningen ännu men jag håller ställningarna så länge... hehe



Matthew Williamson for H&M

Snart släpps den andra delen i Matthew Williamsons kollektion för H&M. Jag missade första helt vilket var synd för av alla de designers som haft ett samarbete med H&M är nog denna den jag gillar mest. Har hittat en del fina saker i den kommande kollektionen men som vanligt tillåter plånboken inte riktigt shopping just nu.. 





Sara e så duktig.



Sitter här hemma hos Sara nu och hon håller på å städar. Vet inte hur mycket jag skulle kunna hjälpa till för jag och städning går inte ihop. Haha nu låter jag som sunkarnas sunk! Men jag tror ni fattar vad jag menar.. Har en aning dåligt samvete över detta, hoppas hon inte tar illa upp! :S

Lyssnar på Eminems nya låt We made you, den mannen e helt sjuk! Jag gillar hans sätt att göra parodi på folk, bara de inte går till överdrift. Oh well...


Välkommen till vår nya blogg!

Äntligen är den här, bloggen ni alla omedvetet väntat på! Nu drar vi igång ett projekt om våra liv som ni kan följa dagligen. Här följer en kort presentation av oss båda:



Namn: Sara Uggla (Jaaa hon e släkt med Magnus, på långt håll)
Ålder: 18 år
Bor: Stockholm, Solna
Civilstatus: Singel
Sysselsättning: Pluggar, tar studenten i år!
Beroende av: Choklad!!!
Favorit tv-program: DH
Favorit blogg: ...
Favorit stad: Sydney
Favorit musik: Allt som radion spelar
Ett måste: Mobilen
Intressen: Mode och kläder, skvaller, idrott/sport, resa(!) och bara vara med mina AMIGOOOOS



Namn: Malin Lager
Ålder: 18 år
Bor: Stockholm, Gärdet
Civilstatus: Singel
Sysselsättning: Samma som Sara, tar studenten i år!
Beroende av: Mascara
Favorit tv-program: The Hills och CSI
Favorit blogg: Knight Cat
Favorit stad: Barcelona
Favorit musik: Hip Hop och Rock (bästa combon!)
Ett måste: Vatten
Intressen: Mode, musik, dansa, läsa, cykla, festa och chilla med poolare

Hur träffades då vi skumma typer?
Det hela började för 3 år sedan när vi skulle börja gymnasiet... Sara började direkt på Handels/turism programmet men jag börjde där lite senare. Från att ha börjat på Östra Real (som inte passade mig alls) kom jag till en skola där jag kände mig hemma. Vi blev vänner men det var först i 2:an som vi verkligen klickade. Sedan dess har vi alltid haft varandras rygg och vet allt om varandra. Vi går och sjunger i Caroline af Ugglas kör varje måndag och stormtrivs! Sedan har vi planer på att tillsammans ge oss ut på det största äventyr vi kan tänka oss, flytta till Australien.
Sara och jag kommer nog alltid vara vänner och det känns naturligt att göra detta projekt med henne. Vi ska försöka uppdatera så ofta vi kan och peppa varandra. Om vi skulle missa någon dag så får ni påminna oss!



RSS 2.0