Adressändring

Jag har flyttat till malinlagers.blogg.se







Körning

Idag tar jag min första körlektion på bilskolan. Lite pirrigt men det blir bra! Efter det så bär det av till IKEA så vi hörs ikväll. =)

pv

Klänning: H&M

Väska: Dorothy Perkins

Läppstift: Chanel

Skor: Betsey Johnson

 

 

 


New

Köpte dessa gobitar i Finland! Sååååå nöjd!

Nyfiken?

I måndags drog kören igång igen, sjukt kul! Det blev lite Elvis, Bob Marley och Lennox... Sweet combo! =) Idag va jag på bilskolan och nu jäklar ska det bli körkort. Inbokad på sjukt många lektioner så det kommer förhoppningsvis gå fort.
Btw........ Imorgon ska jag göra något busigt. Ni kan få en ledtråd (som jag egentligen inte gillar men annars blir det för uppenbart)... Blondinbella. Sug på den ni!
Bjuder på denna underbara bild från Marc Jacobs skyltfönster i NY.
Bild: Sofismode

I'm baaaaaaack

Hade det underbart i Finnelinneland med mamma! Det gjorde liksom gott i själen att vara där några dagar. Momi och Mofi är gamla nu, det märks tydligt... Jag blir nervös av att veta att morfar kör runt själv, han verkade lite ostadig bakom ratten sist. Jag blir nervös av att mormor inte kan vara uppe mer än 30 min innan hon måste lägga sig och vila. Jag blir nervös av att morfar får andnöd av att städa. Jag blir nervös av att mormor går runt och ser ut som hon ska trilla hela tiden.
Mycket förändras när man blir gammal och grå. Att se dem gör att man får motivationen att göra så mycket som möjligt i sitt liv. Det är snart över. Låter hemst men det är sant....

RSS 2.0