Lever längre efter detta.

Hade det underbart med Gisela idag. Vi cyklade först en lång sträcka på djurgården för att hitta det rätta stället att slå oss ner på. På vägen fick vi X antal "rumpstötar" av gupp i gatan och blev raggade på. haha, sommaren är fantastisk!
Vi fikade på Kafe Krutudden. Riktigt mysigt och de hade väldigt bra priser, Hallonsoda och Bulle 25:- Ett kap!
Nu ska jag smörja aftersun och titta på en film på 5:an.






=D











To hot!

Det är så sjukt varmt på balkongen så har rört mig in nu. Får vänta tills jag ska ut med Gisela senare. 45 grader och vindstilla är ingen höjdare! =(



Gissa!

Varför är mina fingrar blå?











Sovmorgon och sunshine

God morgon gott folk! Temperaturen stiger på min balkong i skuggan. Jag ska gå ut på den andra balkongen och sola lite innan jag ska träffa Gisela vid ett. Det blir sol, bad, DIF och Djurgården idag om jag får bestämma! =D












=(

Kommer sakna dig busfrö!












Äntligen lite ledig!

Jobbat idag från 11 till 16 på DUKA i Solna. Nu är jag äntligen ledig i en dag!! haha UNDERBART! =D Åt lite middag på balkongen med mamma i kvällssolen och nu ska jag titta på Göta Kanal som börjar på 4:an kvart över 9. Göta Kanal 2 sög men ettan är en sommarklassiker som jag tycker om att titta på sisådär en gång per år.


Bjuder på en härlig sommarbild från min och Giselas cykeltur. Btw, Gisela sitter någonstans på vägen mellan Linköping och Stockholm, bilen håller på att gå sönder så får se om hon kan komma hem så vi kan åka och bada imorgon...









Kort och knalligt!

Lackade precis mina naglar i en härligt orange-röd färg, behöver något glatt i tillvaron. Nagellacket kommer från Depend och kostar ca 25kr styck. Jag gillar verkligen deras små och billiga förpackningar. Man kan ha massor och behöver inte oroa sig för att de ska bli gamla. Denna färg tipsar jag starkt till i sommar!!!










Chillar hos E

Är just nu hemma hos Ebba. Vi har käkat lite sushi och nu håller hon på och packar. Lillen åkter till landet imorgon och hon kommer inte hem på 3 veckor! =( Hur ska detta gå? Som tur är har jag lövgren att luta mig på. Vi har  lite småplaner på myspys för helgerna framöver. =)



Tvmys

Nu blir det Sommar med Ernst och CSI Miami. =D



Middag

Eftersom jag typ har ett hål i käften blir det flytande middag ikväll... Inte det bästa men får ta det som det är.






Tandutdragning

Drog ut min ena visdomstand idag. Gjorde inte alls ont då men nu när bedövningen börjar släppa smärtar det lite... Tog en sväng på stan efter och köpte ett linne på H&M och en kofta på Zara:s REA. =)







Morgonens

Tänkte ju dra iväg ett inlägg imorse men datorn var så seg och hade bråttom till tandläkaren så hann inte med. Igår låg jag sjuk hela dagen. Vet inte om jag ätit något dåligt för var helt spyfärdig och hade feber. Riktigt tråkigt med tanke på att några kompisar och jag hade planerat en kanondag i Huddinge... =( Men men, det får bli nästa gång!
Idag var det en underbar dag och min termometer stod på 24 grader + i skuggan. =P











ursäkta

Ni får ursäkta men när jag jobbar blir det inte mycket bloggande... Är dödens död när jag kommer hem men gör ändå saker. Själva processen att starta datan tar på krafterna. =P
Va på jobbet idag med, det gick bra! Hade ett väldigt otrevligt par bara som inte verkade fatta att det var en kvarterskrog och inte en jävla fem stjärnig restaurang. Jag kan inte springa till dem hela tiden!!! Jaja det gick ju bra men lite svettigt blev det ett tag.
Efteråt käkade jag lite middag med Ma och sedan mötte jag upp Gisela. Vi ledde våra cyklar till Norrmalmstorg för att sätta luft i däcken. (Det finns gratis luftpumpar på bl.a. Stureplan och Norrmalmstorg, toppen!) Sedan tog vi en hejdundrande tur ut på djurgården och runt runt runt vid DIF:s träningsområde. Det var dock ingen där, för sent tyvärr men hoppet hade jag iaf med mig! =P










Lååååång dag

Snacka om mörbultad. Nu blir det sägen direkt! Hörs imorgon. Btw, jobbar då med så blir lite sega updat. då...



Min resa.

Om några timmar börjar min resa... Klockan 00.00 för att vara exakt. Jag har många gånger tänkt att nu så skall jag gå ner i vikt men nu jävlar ska det ske.
Denna sommar ska bli startskottet för en förändring i mitt liv som hela tiden kommer att utvecklas. Jag ska börja ta hand om min kropp och själ för jag ska ju trots allt leva med mig själv för resten av livet. Jag vet att det kommer bli tufft och jag kommer säkert "falla dit" flera gånger men det är bara att köra vidare dubbelt så hårt.
Jag skriver detta i min blogg för att övertyga Mig själv om att Jag verkligen kan klara det här.
Målet är att gå ner 10 kg. Jag har insett att jag aldrig kommer bli pinnsmal men det är inte något jag strävar efter heller. Jag är trött på mig som jag är nu och vill förändras.
Jag vill växa som person och bli vuxen. För mig så är detta sättet. Jag måste bevisa för mig själv att jag kan klara hinder som dessa och lösa problemen istället för att låta det plåga mig. Jag hoppas på stöd från min omgivning men det är främst Jag som ska göra Min förändring till verklighet.




Djupt andetag

Okej nu är det sista veckan jag har ledigt innan jag börjar jobba. Ska dock dit imorgon för att kolla läget och lära mig kassan. Känns som att denna sommar kommer vara över snart och jag har typ inte gjort något... Får se fram emot min födelsedag nu. Den närmar sig med stormsteg. Helt sjukt att jag blir 19!! Ännu sjukare är det att Gisela blir 20 prick ett halvår senare... Vi blir tanter! =O

Tittade precis på James Bond Quantum of Solace. Helt ok men tycker det suger att man måste hålla koll på vad som hände i filmen innan. Det var säkert ett år sedan jag såg den. Oh well..




Inköpt













Skönt

Det har varit väldigt lungt i stan idag. Många har nog inte kommit hem från landet ännu... Jag gick långsamt in till stan för att möta Lövet och jag tror jag såg 3 personer på vägen.
REAn hade kommit igång lite men många butiker va stängda så vi tog dagen som den kom villket var skönt. Vi satte oss vid strandvägen och käkade glass å myste i solen.













Planer

Imorgon blir det stan med Lövet. Ska kolla om REAn kommit igång ännu.. Förhoppningsvis kan man göra något fynd. Måste iaf kolla på en bärbar hårddisk. =)

Ska ordna collage från kryssningen och en stor utvärdering på alla filmer. Kommer i veckan! =)



Mer

Batman (The Dark Knight), Body of lies och På smällen.



Avklarade

Fast and Furious, Wanted och Stopp Loss.


Film Film Film

Har nu sett Mamma Mia och Indiana Jones. Mamma Mia hade jag redan sett men den tåls att ses flera gånger! Nu är Gisela på väg hit för att se Fast and Furious. Tänkte på en annan godbit på vita duken som jag såg igår men jag inte nämnde är ju Channing Tatum. MUMS =P

Bild: Google





Samma stil?

Vill du kopiera Ashley Tisdales rockiga stil så finns t-shirten att köpa på Zara!


Bild: Posh24



Fortsättningen...

Har nu på morgonen tittat på Vi hade i alla fall tur med vädret (igen) och 2 dagar i Paris. Ska nu spana i vad för kul som finns på hårddisken och köra en film till innan de blir dags för middag. Mamma och jag har beslutat oss för att äta tacos och inte traditionell midsommarmat. Imorgon blir det däremot sill, potatis och hela köret!



Filmgalen

Min granne är bäst! Han låter mig låna hans hårddisk över helgen och den e proppfull med filmer så kör filmrace för fulla muggar. Har precis kollat Stomp the yard och She's the man. Tror inte jag orkar en till ikväll utan sparar mig tills imorgon. Gisela ska komma över och vi ska se på Fast and Furious. Paul Walker i bar överkropp...vi kommer båda sitta och dreggla hela filmen igenom! =)


Thank God for google! ;)





Uääää

Känner mig dålig och seg! Borde updatera bättre men är helt tom på inspiration. Ska hämta tillbaka den så håll ut! 
Var och tittade på Volvo Ocean Race igår kväll me Ebba, Gisa och Mickan. Efter det blev det en sk fyllefika på Kofi. (Fyllefika innebär att man e så trött å när man dricker kaffe bli man helt knäpp och fnissig!) Gisela e pro på fyllefika!!! =D




Power

Okej nu vrider vi igång livet igen efter en lång trötthetskoma. Kryssningen sög verkligen musten ur en men trevligt hade vi. Blir ett collage på det senare. =) 
På dagen var jag och Lövgren ute på en powerwalk. Det var verkligen skönt att röra lite på sig! Ikväll skall jag möta upp henne igen och Ebba också. Ännu inte helt klart vad vi ska göra men blir nog en liten runda på stan som slutar antingen på ett fik eller en bar...




De trodde de skulle få sova...

Ack så fel de hade!! =D







23 timmar

Bloggpaus till 19 imorgon kväll!







Kämpa!!!

Det ser ut som att solen ska träng igenom och jag hoppas verkligen den gör det. Drar på kryssning ikväll och det vore toppen med lite sol på hemvägen imorgon. Kanske kan man bättra på brännan lite. =) 
Har packat nu på morgonen. Jag brukar inte va en sån som packar hela hemmet men tror jag är på väg att göra det denna gång. Ska vara borta i 24 timmar och har en liten proppfull resväska. Haha! 
Om en stund ska jag möta Ebba och Gisela i Fältan för att shoppa lite småsaker och för att övertyga G om att hon kommer överleva utan oss. =P 


En gammal goding på oss. 




Film på 5:an

Om ca en timme börjar en film på 5:an som verkar ganska bra, Queen Sized. Det handlar om en överviktig tjej som på skämt blir nominerad till skolans "prom queen". Hon bestämmer sig dock för att satsa fullt ut och försöka vinna. Huvudrollen spelas av Niki Bolonsky som jag absolut älskar efter Hairspray. Ser verkligen fram emot att se henne krossa alla fördomar och mobbning i den amerikanska high schoolen. 






9 st

Sitter just nu i mitt rum och tycker lite smått synd om mig. Har raggsockor och halsduk runt halsen så jag ska börja må bättre. Har tänt 9 st ljus för mysfaktor, läser Veckorevyn och Klick samt dricker en stor kopp te. 






Wakie Wakie

Vaknade för ca en timme sen och har vilat mig sen dess. Kände imorse att jag tror jag håller på att bli förkyld så har proppat i mig apelsin, strepsil och en massa te! Det brukar funka så hoppas på samma resultat denna gång. =) Måste va på G inför kryssningen imorgon. Båten går vid halv 8 och vi är tillbaka dagen efter vid ca halv 7. Ska bli grymt kul men är nog lite nervös också. Haha alla har små pakter på folk de ska utsätta för vissa hyss... Inte helt tryggt.
Nu ska jag göra en manikyr och måla naglarna blodröda. 


Bild: Linn
Älskar denna bild, en blandning av ironi och sanning...




Värstingarna

Såg för en stund sedan en fantastiskt bra film på 3:an om ett ungdomsfängelse där man startade ett fotbollslag. Huvudrollen spelades av "The Rock" och bara han e ju en pudding så det fanns mycket som höll mig kvar vid skärmen. Det var en gripande och sann historia om hur det finns en massa gängbråk och vad de ställer till med för problem. Gängbråk förstör många ungdomars framtid och i detta ungdomsfängelse ville man ändra attityden och skapa andra möjligheter för ungdomarna. The Rock spelade fotbollstränaren och han ville inspirera kllarna till att göra något bra med sin framtid. 




Studentcollage


Låter bilderna tala för sig själv...





Enligt planerna

Det blev en tur på stan med Ebba och Gisela. Köpte lite småsaker som jag inte riktigt kan berätta om för de ska användas till något speciellt men jag LOVAR att ni ska få se det med. haha! 
Visar istället min fina ring från Efva Attling som jag fick av mamma i studentpresent. Jag älskar den för sitt utseende och vad den står för. KÄRLEK!





Hmmm

Vet inte riktigt vad denna dag har att erbjuda ännu men troligtvis blir det en tur på stan.... Måste ut iaf! =D




Storm och regn

Regnet har öst ner hela dagen vilket gör att det är 100% tillåtet att stanna inne och kolla på film. Mina favoriter är amerikanska skit komedier. Gärna riktiga "tjejfilmer" men en actionrulle kan gå lika bra. Allt är beroende på humör... ; )






I'm out!!!

Kan inte fatta att jag tagit studenten! Nu är h-vetet slut och jag kan slappna av. 


Bjuder på denna härliga utveckingsbild på mig. :P Ska fixa collage på studentdagen sen. 






Shopping

Varit på stan från 12 till 18 idag. Trött i fötterna men glad över mina fynd! Det blev lite presenter, en klänning och lite annat smått och gott. Gladast e jag över denna ring som jag fyndade på en utförsäljning. =)






Countdown

Nu är det bara två dagar kvar... Hur ska jag kunna sova dessa två nätter innan den stora dagen? Oh lord! 
Idag blir det stan. Måste fixa de sista grejerna innan min student och även Ebbas. Fatta att lillskiten tar imorgon!! Sjukt! Har vi verkligen blivit så gamla? Det känns som vi precis gått ut 9:an och ska börja gymnaiet. Men tre år HAR gått och vi SKA ta studenten. Ingen mer skola för mig! haha underbart!! Mkt utropstecken i denna text men de får ni ta! 



Mösspåtagningen.




Proud

Har precis fixat lösenord till min router. Jag är verkligen inte it-geni men e så sjukt glad att jag klarade det (med lite hjälp, tack). Folk har klagat på mig rätt länge nu om att jag inte har skydd. "Men tänk vad alla äckliga människor kan göra på ditt internet". Nu e de löst. =)
Imorgon blir det stan för lite shopping inför studenten och så ska jag tagga upp Ebba för hon tar studenten på tisdag. Helt sjukt! 



Bild: Stylelifephotos
Vill bara kunna gömma mig bakom en mask och köra iväg i framtiden för å se vad som ska ske....




PAUS!

Efter fullt upp de senaste dagarna så tar jag idag en paus och sover lite. Tro inte att jag ska sluta blogga men har nästan inte varit hemma de senaste dagarna så nu blir det mamma, tv och hemlagat. =) 




Morgondagen

Jobbar på DUKA i Solna Centrum imorron 12-19. Har aldrig varit där förut men de blir nog bra. Så bli inte oroliga om jag inte bloggar före sent imorgon.  Innan 12 ska jag klippa mig. Måste toppa det lite till studenten, kan ju inte se ut som en risbuske. Hehe =)
Kvällen vet jag inte vad den erbjuder men lär uppdatera innan dess.




Studentväder

Tyckte det verkade lite jobbigt att åka i regnet idag och det var ju så kallt också så jag kollade upp vad vi ska ha för väder nästa vecka. Tar ju som sagt studenten den 10:e och håller alla tummar och tår för att det inte blir regn och enligt klart.se ska det bli lite varmare och uppehåll. =D






Fiesta

Because I wanna have a fiesta right now!


Bild: Knightcat





Flak, snart min tur

Va på stan med Ebba och Mickan idag. Ebba köpte snyggaste skorna! Smått avis men vill inte bli 2 meter... Well well. Såg en MASSA flak i stan och några vi känner så Grattis Henke och Turi! =D





Bio, fika och kändisar

Gick och såg Slumdog Millionaire som jag skrev tidigare. Otroligt gripande film som berättar en viktig historia. Har du inte sett den, gör det! 
Efter filmen gick vi och fikade på 60's. Vi hade det supermys där i ljusen när vi pratade. Så var det dags att gå hem och jag och Gisela beslutade oss för att gå (bli av med kaffehypen). 
När vi kommer nere vid Stureplan hör jag två killar säga Zlatan, Mellberg och Majstorovic... Gisela och jag går över gatan och visst fan är det Zlatan och Mellberg. Majstorovic sprang i förväg. Jag chockar mig själv och Gisela när jag försiktigt petar på Mellberg och säger ursäkta men skulle jag kuna få ta en bild med er. (Jag fick panik av Dahlberg, hur kan jag va så coollugn me dessa grabbar!?) Visst säger de och klick klick så e bilden tagen. (Efter lite om och men, kameran funkade inte först och de påpekade Mellberg på ett gulligt sätt) Min och Giselas kväll var räddad!! =D
Jag har bloggen och tacka för denna bild, numera bär jag med den hela tiden och det ska jag fortsätta med!






Twilight

Va nyss hemma hos Gisela med Ebba och Mickan och kollade Twilight. Sjukt bra film! Varje gång någon pratat om den och jag sa att jag inte sett den har personen nästan kollat snett på mig och undrat vad jag har för mental störning... haha nu fattar jag varför. Längtar till den andra! =) 

Nu ska jag iväg och träffa Gisela och Erika för att gå på bio. Snacka om filmdag! Det blir nog Slumdog millionaire... 






Tillbaka till h-vetet

Vaknade för en stund sedan.. Visst inte tidigare än vanligt men med tanke på att jag ska till skolan nu känns det extra tungt. Jag befinner mig i ett vakum just nu. Jag har inga läxor men tar inte studenten förens om en vecka. Kan man inte få gå ut med de som tar studenten nu så man har det gjort. Varför dra ut på det? 
Känslan är konstig. Man vill ta studenten nu, nu, nu men samtidigt vill man dra ut på det. Efter studenten är jag inte en elev länge. Jag kan inte känna trygghet i att veta vad jag ska göra efter sommaren. Man vet inte om man kommer få jobb, var det ett misstag att inte plugga vidare, kommer jag kunna försörja mig och hur kommer jag mentalt må av att inte ha något att göra... Det är NÅGRA av mina tankar just nu...







Stoppa pressarna!

Hittade idag snyggaste, snyggaste, snyggaste tröjan på Asos. Den kommer från Markus Lupfer och skriker efter mig. 
MALIN...MALIN...kom och köp mig. Det dumma är bara att den tömmer hela plånboken, 2 800kr ligger denna godbit på. Tungt...







Hua mig..

Har spenderat förmiddan med att kolla på The Hills (säsongsavslutning, rös i hela kroppen), College Life och MTV Movie Awards. Så fort jag tittar ut längtar jag tillbaka till de fantastiska soldagar som varit. Fördelen med regn är att man inte får ångest över att vara inne och titta på tv och bara mysa och dega... 


Vill ha tillbaka.




Bokat

Vaknade för typ en timme sen, jävla telefonförsäljare! Ska gå med i Nix tror jag. De ringer så sjukt ofta nu...

Igår bokade vi kryssning till Åbo. 15-16 juni bär det av. Vi blir ca 20 st som åker. Ska bli grymt kul!! Det e tråkigt bara att inte fler av våra vänner kan följa med. Vill ha alla med mig! Men jag Ebba och Mickan kör en partyhytt.






Huddinge

Har haft en helt makalös dag i Huddinge. Badade, hoppade studsmatta, åt tårta, schtekte och muppade mot några fjortisar. Haha! Varje gång man kommer ut dit känner jag mig lugn i kroppen och kan släppa allt här hemma och bara vara...






RSS 2.0